• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Wat is Haptotherapie?

roel-nooteboom-haptotherapie-haptonomieHaptotherapie is de praktische toepassing van de haptonomie en maakt specifiek gebruik van het lichamelijke voelen als therapeutisch middel.

Met behulp van oefenvormen, ofwel gebruikmakend vandirect aanrakend contact, werken we aan vergroting van je inzicht in,- en bewustzijn van je gevoelsleven. Praktische handvatten en aanwijzingen voor dagelijks gebruik zorgen ervoor dat je de opgedane ervaringen kunt toepassen, zodat ze beklijven. 

Als gevoelens en gedachten niet in overeenstemming zijn met het leven dat je leidt, raak je uit balans en kunnen er allerlei lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan: spanningsklachten, emotionele klachten, relationele klachten of beroepsmatig niet goed functioneren. Naast het positief beïnvloeden of verhelpen van je klachten, is het uiteindelijke doel een betere afstemming tussen denken, voelen en gedrag. Evenwichtig en vertrouwend op je eigen gevoel en kracht kun je daarna je weg weer vervolgen.

 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden
Ongeldige invoer