• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Nieuws

Corona Virus

Update 8 juni 2020 Haptotherapie maakt doorstart!

Sinds de versoepeling van de Corona maatregelen door het kabinet op 7 mei j.l., is mijn haptotherapiepraktijk weer volledig geopend. Vergelijkbaar met andere contactberoepen als masseur en kapper houdt deze versoepeling in een verruiming van de behandelmogelijkheden tot normaal- met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en alle hygiënische voorzorgsmaatregelen. Dit betekent dat u/je weer per telefoon of e-mail een (nieuwe) afspraak kunt maken. Bij het maken van een afspraak zal ik een korte checklist met u doornemen om gezondheidrisico's met betrekking tot Corona te minimaliseren. U bent dus weer van harte welkom in mijn haptotherapiepraktijk en ik hoop u/je dan ook op korte termijn weer te begroeten aan de Stadsring 248!

N.B. Via dit Nieuwsitem blijf ik u op de hoogte houden van actuele wijzigingen van het beleid.Vanzelfsprekend kunt u voor meer informatie en vragen hieromtrent altijd contact (telefonisch, e-mail) met mij opnemen.   

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden
Ongeldige invoer