• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Emotionele blokkades

stress-blokkadeWie zich in contact met anderen onzeker of onveilig voelt, trekt zich vaak terug, of neemt zijn (haar) toevlucht in verstandelijke controle (ratio). Òf zoekt houvast in het voortdurend leveren van prestaties, privé of op het werk.

Met deze strategie houd je je in oppervlakkige en zakelijke contacten meestal wel staande. Maar in persoonlijke contacten en partnerrelaties schiet zo'n leefwijze tekort.en vormt het een obstakel, een blokkade. Emotionele blokkades leiden vroeg of laat tot lichamelijke en psychische klachten: spanningsklachten, gevoelens van frustratie, of eenzaamheid en uiteindelijk nog meer onzekerheid. Haptotherapie is een praktische,- ervaringsgerichte therapie om opnieuw gevoelscontact te ervaren en daarin (zelf)vertrouwen op te bouwen. Op die manier durf je weer contact met anderen aan te gaan en ga je je meer verbonden voelen. Met haptotherapie vergroot je je veerkracht en vitaliteit en herstel je de balans in je leven.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Haptotherapie/haptonomie praktijk voor de regio:

Amerfoort, Soest, Soesterberg, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel.

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden