• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Emotionele blokkades

stress-blokkadeWie zich in contact met anderen onzeker of onveilig voelt, neemt zijn (haar) toevlucht vaak in verstandelijke controle (ratio) of zoekt houvast in het voortdurend leveren van prestaties.

Met deze strategie houd je je in oppervlakkige en zakelijke contacten meestal wel staande. Maar in persoonlijke contacten en partnerrelaties schiet zo'n leefwijze tekort.en vormt het een obstakel. Emotionele blokkades staan in de weg om je gevoelsmatig te verbinden met anderen en belemmeren je in je persoonlijke ontwikkeling. Vroeg of laat leidt dit tot lichamelijke en psychische klachten: spanningsklachten, gevoelens van frustraties of eenzaamheid en uiteindelijk nog meer onzekerheid. Haptotherapie is een praktische,- ervaringsgerichte therapie om opnieuw gevoelscontact te ervaren en daarin (zelf)vertrouwen op te bouwen. Daarmee durf je je weer te verbinden met anderen en beïnvloed je je klachten positief.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden
Ongeldige invoer