• login
 • Nieuws
 • Facebook
 • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Zaterdag 30 september 2017: Workshop 'Je lichaam als hulp en raadgever'

Een workshop over lichaamstaal door Greet Blok en Roel Nooteboom.

Ons lichaam behandelen we vaak net als een auto. Hij brengt ons van A naar B en hij moet het gewoon dóen.
Is dat niet het geval, dan ‘laat ons lichaam ons in de steek’. Iets wat meestal snel verholpen moet worden, zodat we weer verder kunnen. Zo loop je wel risico om voorbij te gaan aan de betekenis die lichamelijke signalen en klachten kunnen hebben. En laten wij ons lichaam -en onszelf- dan niet in de steek?... Stel je ziet je lichaam als hulp en raadgever. Wat vertelt jouw lichaam je over je gevoelens en gedachten? Welke betekenis hebben lichamelijke signalen als het gaat om je grenzen, behoeftes, blokkades? Door hier praktisch bij stil te staan, word je je bewuster, leer je jezelf beter kennen en weet je hoe het echt met je is! Wanneer je de boodschap van je lichaam serieus neemt, verdiept het contact met jezelf en met anderen, voel je je vitaler en komt je leven meer in balans.

Ben je benieuwd en wil je ervaren hoe dat werkt, meld je dan aan voor onze workshop. Je leert op een praktische en speelse manier de taal van je lichaam beter kennen en direct toe te passen in je dagelijkse leven.

Datum: zaterdag 30 september 2017

Tijd: 10:00-13:00u

Plaats: ‘De Danswerkplaats’ , Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort

Kosten: €15,-

Aanmelden/info: Greet Blok, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 06-22966043/

www.greetblok.nl ;

Roel Nooteboom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 06-23049417/

www.haptotherapie-roelnooteboom.nl

 

 

 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Met ingang van 23 november 2015 ben ik ook als E.F.T. basis-trainer geregistreerd!

Na een eerdere kennismaking met E.F.T. (Emotionally Focused Therapy) gedurende mijn opleiding Haptotherapie en Relatieproblematiek (Doorn), heb ik mijn kennis en vaardigheden middels de basistraining E.F.T. (Nieuwegein) verdiept en vergroot. Beide therapievormen sluiten prima op elkaar aan: zowel in haptotherapie als in E.F.T. staat verbondenheid met de ander centraal en vormt de hechtingstheorie van Bowlby een belangrijk uitgangspunt. De combinatie van voelend ervaren in haptotherapie en E.F.T.-gesprekvoering zorgt voor ‘een som die groter is dan de afzonderlijke delen’: wat besproken is, wordt ook ervaren!

Op de website van Stichting EFT Nederland vind u meer informatie.

Stichting EFT Nederland .

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

 1. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.
 2. Uw naam:(*)
  Ongeldige invoer
 3. Telefoon:(*)
  Ongeldige invoer
 4. E-mail(*)
  Ongeldig e-mailadres
 5. * verplichte velden