• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Trauma, PTSS en Vroegkinderlijk Trauma

Trauma, PTSS, Vroegkinderlijk Trauma & Hechting.

Op 17 november j.l. rondde ik het drieluik ‘Trauma’, ‘PTSS’ en ‘Vroegkinderlijk Trauma & Hechting’ af. Een nascholingscyclus die mijn kennis en expertise op het gebied van Traumabehandeling verrijkt heeft. Haptotherapie kan met zijn lichaamsgerichte invalshoek een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel na trauma('s). Samenwerking met andere hiertoe opgeleide professionals (psycholoog, psychotherapeut e.a.) is veelal noodzakelijk vanwege de uitgebreidheid en complexiteit van klachten.

Met de afronding van het drieluik rondom Traumabehandeling, is dit -na ‘Relatieproblematiek en haptotherapie’- de tweede specialisatie, die ik als haptotherapeut aanbied. Aanmelding voor behandeling kan zowel direct, als na doorverwijzing door b.v. psycholoog, psychotherapeut, huisarts.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Corona Virus

Corona update 12 januari 2021 

Als gevolg van de verlenging van lockdown tot 9 februari a.s. en na overleg met officiele instanties, moet ik tot mijn spijt mijn praktijk voor de duur van de lockdown nog steeds gesloten houden. Hoewel vanuit mijn beroepsvereniging VVH op dit moment uiteenlopende acties ondernomen worden om het kabinetbesluit wat betreft haptotherapie terug te draaien, laat uitsluitsel hierover op zich wachten. Voor lopende afspraken wordt in overleg met clienten gezocht naar alternatieven of een nieuwe behandeldatum. Voor nieuwe clienten blijft de mogelijkheid bestaan om zich -ook nu- aan te melden voor een eerste afspraak (intake of info gesprek). 

Vanaf deze plek wens ik een ieder gezondheid en 'het hoofd (ruim) boven water' toe en hopelijk tot binnenkort!
 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Facturering via e-mail

Sinds 1 september 2018 vindt de facturering van behandelingen zoveel mogelijk via e-mail plaats. Je ontvangt je factuur zoals gewoonlijk achteraf in de 1e week van de nieuwe maand. Kies je voor directe betaling, dan wordt de factuur dezelfde dag per mail toegestuurd.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden
Ongeldige invoer