Haptonomie praktijk Roel Nooteboom voor Bunschoten-Spakenburg

Wat is haptotherapie?

Haptotherapie als praktische toepassing van haptonomie helpt je om het innerlijke gevoel en het lijfelijke voelen van jouw lichaam te herkennen en bij verstoring de gezonde balans te herstellen tussen wat je voelt, denkt en doet. Je leert weer (aan)voelen, herkennen en hanteren wat van nature wel en niet goed voor je is.
Bijvoorbeeld bij stress of als je over je grenzen heen gaat geeft jouw lichaam signalen/gevoelens af welke tot lichamelijke klachten en/of geestelijke/psychische klachten kunnen leiden. Als de harmonie in jouw lichaam verstoord is kan dit positief beïnvloed of verholpen worden door haptotherapie.
Neem vrijblijvend contact op met de praktijk van haptotherapeut Roel Nooteboom - Haptotherapie en haptonomie voor Bunschoten-Spakenburg.

Haptotherapie Bunschoten-Spakenburg

Haptotherapie en haptonomie Bunschoten-Spakenburg bij lichamelijke- en psychische klachten

Haptotherapie kan helpen bij problemen als:

  • Lichamelijke spanningsklachten (burn-out, stress)
  • Emotionele klachten en blokkades
  • Relationele klachten
  • Traumaverwerking
  • Beroepsmatig niet goed functioneren
  • Negatieve ervaringen
  • Persoonlijke groei
  • Identiteitsvragen (wie ben ik, wat wil ik)
  • Zelfvertrouwenskwesties (negatief zelfbeeld, onzekerheid)

Met haptotherapie je gevoelens herkennen en daarmee voelen, denken en gedrag weer in balans brengen voor meer vertrouwen, inzicht, veerkracht en verbondenheid.

Haptotherapie Bunschoten-Spakenburg - de praktische toepassing van haptonomie

Bij haptotherapie wordt haptonomie praktisch toegepast en daarbij wordt specifiek gebruik gemaakt van het lichamelijke voelen als therapeutisch middel. Middels oefenvormen en/of aanrakend contact wordt tijdens de haptotherapie gewerkt aan inzicht in en bewustzijn van jouw gevoelsleven. Je krijgt handvatten en aanwijzingen om haptonomie in het dagelijks gebruik toe te passen.

Haptonomische massage voor Bunschoten-Spakenburg

Haptotherapie massage bunschoten-spakenburgOnderdeel van haptotherapie kan massage op haptonomische basis zijn en gaat verder dan een technisch goede massage. Naast ontspanning, vitalisering en het bestrijden van symptomen als pijn- en spanningsklachten gaat het voornamelijk ook om (lichamelijk) bewust worden en loslaten. Roel Nooteboom is haptotherapeut en voormalig fysiotherapeut voor Bunschoten-Spakenburg. Bij een haptotherapie met een haptonomische massage wordt aandacht besteed aan de klacht, onderliggende oorzaak en hoe je ermee omgaat.

Haptotherapie kosten/vergoeding

Haptonomie therapie bunschoten-spakenburgDe kosten voor de haptonomie therapievorm worden afhankelijk van jouw zorgpolis geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar.
Klik op de volgende link voor een overzicht van haptotherapie vergoedingen per verzekeraar.
Of neem contact op voor een afspraak op mijn gratis info spreekuur om (kosteloos) vragen te stellen over haptonomie, haptotherapie en de gehanteerde werkwijze.

Haptotherapie praktijk voor Bunschoten-Spakenburg

Haptotherapie praktijk Roel Nooteboom voor Bunschoten-Spakenburg is goed bereikbaar per bus, trein of eigen vervoer.
Kom je met eigen vervoer naar de haptotherapie praktijk dan zijn parkeermogelijkheden dichtbij.
Ik zie je graag bij mij in de haptotherapie praktijk Roel Nooteboom voor Bunschoten-Spakenburg.

Bel Roel Nooteboom Haptotherapie voor Bunschoten-Spakenburg

Neem voor aanmelding en intake bij Haptotherapie en Haptonomie Roel Nooteboom voor Bunschoten-Spakenburg contact op met haptotherapeut/haptonoom Roel Nooteboom via 06-23049417, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier op mijn website www.haptotherapie-roelnooteboom.nl.

Mijn registraties

Vereniging van Haptotherapeuten (VVH)

Links

Afspraak maken