• login
 • Nieuws
 • Facebook
 • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Haptotherapie Hoevelaken

Haptonomie praktijk Roel Nooteboom voor Hoevelaken

Wat is haptotherapie?

Haptotherapie als praktische toepassing van haptonomie helpt u om het innerlijke gevoel en het lijfelijke voelen van uw lichaam te herkennen en bij verstoring de gezonde balans te herstellen tussen wat u voelt, denkt en doet. U leert weer (aan)voelen, herkennen en hanteren wat van nature wel en niet goed voor u is.
Bijvoorbeeld bij stress of als u over uw grenzen heen gaat geeft uw lichaam signalen/gevoelens af welke tot lichamelijke klachten en/of geestelijke/psychische klachten kunnen leiden. Als de harmonie in uw lichaam verstoord is kan dit positief beïnvloed of verholpen worden door haptotherapie.
Neem vrijblijvend contact op met de praktijk van haptotherapeut Roel Nooteboom - Haptotherapie en haptonomie voor Hoevelaken.

Haptotherapie Hoevelaken

Haptotherapie en haptonomie voor Hoevelaken bij lichamelijke- en psychische klachten

Haptotherapie kan helpen bij problemen als:

 • Lichamelijke spanningsklachten (burn-out, stress)
 • Emotionele klachten en blokkades
 • Relationele klachten
 • Traumaverwerking
 • Beroepsmatig niet goed functioneren
 • Negatieve ervaringen
 • Persoonlijke groei
 • Identiteitsvragen (wie ben ik, wat wil ik)
 • Zelfvertrouwenskwesties (negatief zelfbeeld, onzekerheid)

Met haptotherapie uw gevoelens herkennen en daarmee voelen, denken en gedrag weer in balans brengen voor meer vertrouwen, inzicht, veerkracht en verbondenheid.

Haptotherapie voor Hoevelaken - de praktische toepassing van haptonomie

Bij haptotherapie wordt haptonomie praktisch toegepast en daarbij wordt specifiek gebruik gemaakt van het lichamelijke voelen als therapeutisch middel. Middels oefenvormen en/of aanrakend contact wordt tijdens de haptotherapie gewerkt aan inzicht in en bewustzijn van uw gevoelsleven. U krijgt handvatten en aanwijzingen om haptonomie in het dagelijks gebruik toe te passen.

Massage op haptonomische basis voor Hoevelaken

Haptotherapie massage hoevelakenDe massage op haptonomische basis gaat verder dan een technisch goede massage. Naast ontspanning, vitalisering en het bestrijden van symptomen als pijn- en spanningsklachten gaat het voornamelijk ook om (lichamelijk) bewust worden en loslaten. Roel Nooteboom is haptotherapeut en voormalig fysiotherapeut voor Hoevelaken. Bij de haptonomische massage wordt aandacht besteed aan de klacht, onderliggende oorzaak en hoe u ermee omgaat.

Haptotherapie kosten/vergoeding

Haptonomie therapie hoevelakenDe kosten voor de haptonomie therapievorm worden afhankelijk van uw zorgpolis geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.
Klik op de volgende link voor een overzicht van haptotherapie vergoedingen per verzekeraar.
Of neem contact op voor een afspraak op mijn gratis info spreekuur om (kosteloos) vragen te stellen over haptonomie, haptotherapie en de gehanteerde werkwijze.

Haptotherapie praktijk voor Hoevelaken

Haptotherapie praktijk Roel Nooteboom voor Hoevelaken is goed bereikbaar per bus, trein of eigen vervoer.
Komt u met eigen vervoer naar de haptotherapie praktijk dan zijn parkeermogelijkheden dichtbij.
Ik zie u graag bij mij in de haptotherapie praktijk Roel Nooteboom voor Hoevelaken.

Bel Roel Nooteboom Haptotherapie voor Hoevelaken

Neem voor aanmelding en intake bij Haptotherapie en Haptonomie Roel Nooteboom voor Hoevelaken contact op met haptotherapeut/haptonoom Roel Nooteboom via 06-23049417, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier op mijn website haptotherapie-roelnooteboom.nl.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Haptotherapie/haptonomie praktijk voor de regio:

Amerfoort, Soest, Soesterberg, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel.

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden